Izvor: SEEcult.org, 19.Nov.2018, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izazovi kritičkog mišljenja - sećanje na Nebojšu Popova

Tribina “Izazovi kritičkog mišljenja” u znak sećanja na Nebojšu Popova (1939-2016), istaknutog sociologa, antiratnog aktivistu i velikog borca za slobodu i demokratiju, biche održana 19. novembra u Centru za kulturnu dekontaminaciju. Povod za diskusiju je zbornik radova “Nebojša Popov – Izazovi kritičkog mišljenja”, objavljen u izdanju zadruge “Res publica” iz Zrenjanina na 50-godišnjicu od studentskih protesta 1968. godine.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sećanje na Nebojšu Popova u Centru za kulturnu dekontaminaciju

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Nov.2018

Tribina "Izazovi kritičkog mišljenja" u znak sećanja na Nebojšu Popova, istaknutog sociologa, antiratnog aktivistu i velikog borca za slobodu i demokratiju, održana je večeras je u Centru za kulturnu dekontaminaciju u organizaciji udruženja Novi Optimizam...BEOGRAD, 19. novembra 2018. (Beta) -..Profesor...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.