EPILOG KRVAVOG OBRAČUNA U ŽITIŠTU: Uhapšen muškarac koji je sinoć pucao u ženu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 09:16

EPILOG KRVAVOG OBRAČUNA U ŽITIŠTU: Uhapšen muškarac koji je sinoć pucao u ženu

Nesrećna žena koja je majka troje dece, prema nezvaničnim potvrdama, nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru u Zrenjaninu, tokom noći je operisana.

Zrenjeninska policija, uhapsila je dvadesetšestogodišnjeg muškarca iz sela Torak, u okolini Žitišta, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Muškarac se sumnjiči da je u subotu 22. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 18.30 časova u Begejakoj ulici u selu Torak, puškom ranio dvadesetogodišnju bivšu nevenčanu suprugu,  a zatim pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žitište kod Zrenjanina: Puškom ranio bivšu nevenčanu suprugu, pa pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su J. V. (1997) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšen muškarac koji je pucao u suprugu u Žitištu

Izvor: B92, 23.Apr.2023

Policija u Zrenjaninu uhapsila je J. V. (1997) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su J. V. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena...

Nastavak na B92...

"MAJKO, UPUCANA SAM, KRVARIM, UZMI DETE" Ovde je upucana Lidija iz Žitišta PRED DECOM, oglasili se majka i brat: "U naručju je držala sina, a sve je videla njihova ćerkica (4)"

Izvor: Blic, 23.Apr.2023

Dvadesetšestogodišnji Jonel V. iz sela Torak, kod Žitišta, predao se policiji nakon što se krio na jednoj farmi na periferiji sela prema Krajišniku posle stravičnog zločina kada je juče oko 18.30 časova iz lovačke puške iz neposredne blizine pucao u nevenčanu suprugu Lidiju S. (20) u nameri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.