Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 12:49

"MAJKO, UPUCANA SAM, KRVARIM, UZMI DETE" Ovde je upucana Lidija iz Žitišta PRED DECOM, oglasili se majka i brat: "U naručju je držala sina, a sve je videla njihova ćerkica (4)"

Dvadesetšestogodišnji Jonel V. iz sela Torak, kod Žitišta, predao se policiji nakon što se krio na jednoj farmi na periferiji sela prema Krajišniku posle stravičnog zločina kada je juče oko 18.30 časova iz lovačke puške iz neposredne blizine pucao u nevenčanu suprugu Lidiju S. (20) u nameri da je ubije a sa kojom u vanbračnoj zajednici ima troje maloletne dece.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PUCAO JE U NJU DOK JE U NARUČJU DRŽALA SINA" Majka teško povređene žene kod Žitišta opisala jezive scene: Čula su se dva pucnja i škripa kočnica...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023

U trenutku kada je nakon rasprave i ubeđivanja da mu se vrati, ispalio dva hica, nesrećna žena je u naručju držala dvogodišnjeg sinčića...Dvadesetšestogodišnji muškarac iz sela Torak, kod Žitišta, predao se policiji nakon što se krio na jednoj farmi na periferiji sela prema Krajišniku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.