PUCAO JE U NJU DOK JE U NARUČJU DRŽALA SINA Majka teško povređene žene kod Žitišta opisala jezive scene: Čula su se dva pucnja i škripa kočnica...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 13:51

"PUCAO JE U NJU DOK JE U NARUČJU DRŽALA SINA" Majka teško povređene žene kod Žitišta opisala jezive scene: Čula su se dva pucnja i škripa kočnica...

U trenutku kada je nakon rasprave i ubeđivanja da mu se vrati, ispalio dva hica, nesrećna žena je u naručju držala dvogodišnjeg sinčića.

Dvadesetšestogodišnji muškarac iz sela Torak, kod Žitišta, predao se policiji nakon što se krio na jednoj farmi na periferiji sela prema Krajišniku posle stravičnog zločina kada je juče oko 18.30 časova iz lovačke puške iz neposredne blizine pucao u nevenčanu suprugu nameri da je ubije a sa kojom u vanbračnoj zajednici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima troje maloletne dece.

- Često su se rastajali i ona je posle silnih tortura, pretnji i porodičnog nasilja, odlučila da se vrati kod mene, a on je svakodnevno zvao i molio da mu se vrati, da će se popraviti i biti dobar prema njoj i deci - priča potresena majka teško povređene žene.

- Radila sam u bašti iza kuće, ona je bila sa bebom, pozvao je telefonom i ona je izašla na ulicu, u naručju je držala dvogodišnjeg sina i onda su se čula dva pucnja i škripa kočnica - priseća se majka upucane devojke stravične večeri, uz napomenu da je odmah istrčala na ulicu.

- Ležala je u travi ispred kuće u lokvi krvi, dete je vrštalo, ona takođe, bila je svesna, rekla je majko, upucana sam, boli me, krvarim, ne osećam ruku, uzmi dete - kroz plač dodaje majka, ističući da je jedva smirila četvorogodišnju devojčicu koja je sve videla jer je bila na ulici ispred kuće.

- Hvala Bogu, nakon duge operacija, koja je trajala više sati, ćerka je svesna, probudila se, ali ne znam u kom je stanju trenutno, ostaće bez prsta, pogođena je u ključnu kost, ima sačme u plućima i još krvari - nastavila je majka.

Brat upucane devojke kaže da je njen nevenčani suprug oduvek bio problematičan, sklon tučama, krađi, nasilju i alkoholu.

- Tukao je očuha, pa je za to samo uslovno kažnjen, sestra je pobegla od njega i rekla mu više puta da neće da živi sa njim, ali on nije odustajao - priča on koji je u momentu tragedije bio na poslu.

Podsetimo, zrenjaninska policija odredila je zadržavanje do 48 sati osumnjičenom koji će u zakonskom roku biti priveden nadležnom javnom tužiocu zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Lidija će ostati bez prsta, ima sačmu u plućima": Jonel je upucao dok je držala sina (2) u naručju

Izvor: 24sedam.rs, 23.Apr.2023

U trenutku kada je, nakon rasprave i ubeđivanja da mu se vrati, ispalio dva hica, Lidija je u naručju držala dvogodišnjeg sinčića

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.