IZ PUŠKE PUCAO U TRUDNU SUPRUGU?! Ovo je monstrum iz sela kod Žitišta koji je pokušao da ubije MAJKU TROJE DECE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 12:49

IZ PUŠKE PUCAO U TRUDNU SUPRUGU?! Ovo je monstrum iz sela kod Žitišta koji je pokušao da ubije MAJKU TROJE DECE

Nesrećna žena je zadobila teške telesne povrede.

Muškarac (26) iz sela Veliki Torak kod Žitišta uhapšen je jer iz puške pucao u suprugu. Kako kažu komšije, žena je pobegla zbog nasilja, ali je on otišao u kuću njene majke i pokušao da je ubije.

- Pobegla je od njega jer ju je stalno tukao. Došao je kod njene majke u kuću i upucao je - kaže njihov komšija.

Prema rečima poznanika, on je bio "alkoholičar i probisvet".

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sinoć sam čula policiju i Hitnu pomoć. Mirno je ovo selo, odmah sam se zabrinula šta se dogodilo. Čula sam od komšija da je on upucao subrugu. On je jedan alkoholičar i probisvet. Jedan običan lopov koji je ulazio u kuće u selu i krao sve što nađe. Tražio je zlato da to proda i da od toga živi. Neradnik - priča komšinica.

Kako dalje objašnjava, on je ranije tukao nesrećnu ženu zbog čega je ona odlučila da ga napusti i da ode sa decom da živi kod njene majke u kući.

- Tukao je kako je stigao. Još kad se napije. Celo telo joj je bilo u modricama kada je od njega pobegla - objašnjava komšinica.

- Juče sam od komšinica čula da je ona bila trudna kada ju je upucao. Imaju troje dece, najmanje ima samo šest meseci - reči su komšinija para iz sela u Žitištu.

Podsetimo, sinoć oko 18.20 sati u selu Torak kod Žitišta muškarac je svoju bivšu vanbračnu partnerku upucao u grudi puškom nakon čega je pobegao. Ona je sa teškim povredama prevezena u zrenjaninski Urgentni centar gde je odmah operisana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.