Besplatne pripreme iz matematike u Zrenjaninskoj gimnaziji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2023, 12:00

Besplatne pripreme iz matematike u Zrenjaninskoj gimnaziji

Zrenjaninska gimnazija će i ove godine organizovati besplatne pripreme iz matematike za polaganje prijemnog ispita za sve učenike osmih razreda koji žele da upišu specijalizovano odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku (IT smer).

Da bi pohađali pripreme svi zainteresovani učenici treba da popune prijavu najkasnije do 23. februara 2023. godine. Link za prijavu nalazi se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sajtu gimnazije.

Pripreme će početi u subotu 25. februara 2023. u 10.00 u prostorijama Zrenjaninske gimnazije.

O rasporedu održavanja priprema zainteresovani učenici biće lično obavešteni na kontakt koji ostave u prijavi.

Više o ovom smeru, prijemnom ispitu, predmetima i organizaciji rada možete pročitati na sajtu škole, kao i na sajtu Ministarstva prosvete.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.