Ana iz Zrenjanina nestala u Beogradu pre 3 dana, suprug se oglasio na Instagramu emotivnom porukom

Izvor: Luftika.rs, 23.Okt.2023, 09:17

Ana iz Zrenjanina nestala u Beogradu pre 3 dana, suprug se oglasio na Instagramu emotivnom porukom

Suprug Zrenjaninke Ane Petrović, koja je nestala u Beogradu u noći između četvrtka i petka, uputio je emotivnu poruku na društvenim mrežama.
O Aninom nestanku i nakon tri dana od nestanka nema nikakvih informacija, a njen suprug Marko sa kojim ima jednoipogodišnu devojčicu objavio je njihovu zajedničku fotografiju sa detetom ispred Ajfelove kule i uputio emotivnu poruku.
„Nedostaješ nam…“, kratko je napisao suprug nestale Ane.
Foto: Društvene mreže Ana Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći.
Isključen telefon od trenutka kada je otišla Prema rečima sestre od tetke, Ana je poslednji put viđena u kući u Kaluđerici u kojoj živi zajedno sa suprugom i ćerkicom.
– To veče, Anin muž vratio se sa posla i legao da spava. Ona je ostala sama sa bebom, uspavljivala je. Oko 2 ujutru muž joj je poslao poruku da ugreje mleko, jer se beba probudila i počela da plače. S obzirom na to da Ana nije odgovarala, a beba nije prestala da plače, njen suprug je ustao i tada je shvatio da je nema – ispričala je za „Blic“ zabrinuta sestra.
Ona tvrdi da su je od tada neprekidno zvali, ali joj je telefon bio isključen. Takođe, ističe da niko od porodice i prijatelja ne zna šta je Ana te večeri imala obučeno.
– Njen telefon je isključen od trenutka kada je otišla. Primili smo poruku da je bila dostupna tog jutra oko 6 ujutru, ali je to trajalo samo par sekundi. Nemamo informaciju o tome šta je nosila te večeri, ali smo primetili da nedostaje roze ranac iz kuće – navodi uznemirena sestra.
Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE SUPRUG NESTALE ANE: Objavio zajedničku fotografiju sa ćerkicom, poruka u opisu slama srca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023

Ana Petrović nestala je na teritoriji Beograda u noći između petka i subote oko 02.00 sata...Ni trećeg dana od nestanka mlade Zrenjaninke Ane Petrović nema nikakvih informacija, a njen suprug sa kojim ima ćerkicu oglasio se emotivnom porukom. ..Nakon tri dana od nestanka, njen suprug Marko sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.