Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZNAJTE DEDA PANTU IZ PIROTA: Napustio posao u Francuskoj, ostavio porodicu i živi u kućici na drvetu

Panta Petrović iz Pirota ima 65 godina i sada živi u kućici na drvetu. Odlučio je da napusti sve i da se posveti ovakvom životu jer je došao da pati od usamljenosti.
Nakon 18 godina rada kao medicinski tehničar na brodu, Panta je odlučio da se vrati kući.
Život je postao težak nakon izbijanja rata, pa je odlučio da napusti svoju porodicu u Pirotu i ode. Sagradio je kuću na drvetu, na osam metara visine i već deset godina živi 350 kilometara od Beograda, prenosi B 92.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Panta živi ni na nebi ni na zemlji: U kuća bez adrese, na 8 metara od tla (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2017

Piroćanac Panta Petrović, posle 18 godina provedenih na brodu gde je radio kao medicinski tehničar, posle izbijanja rata otuđio se od svih: porodice, komšija, prijatelja i rođaka, kada je rešio da svoj novi dom izgradi na stablu...Pre 10 godina napustio je svoju porodicu u Pirotu i preselio se...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.