Svetozar Cvetković o raspadu porodice: Krivim ga lično

Izvor: B92, 26.Feb.2022, 09:00

Svetozar Cvetković o raspadu porodice: "Krivim ga lično"

Glumac Svetozar Cvetković se osvrnuo na rane iz prošlosti i podelio svoje viđenje o instituciji porodice.

Roditelji Svetozara Cvetkovića u jednom momentu života su se oprostili sa bratom glumca, koji se odselio "nekoliko desetina hiljada kilometara od porodice".

"To je bio raspad nečega što smo uspostavili od detinjstva kao nešto što je jako čvrsto, a taj raspad porodice se desio isključivo iz tih razloga što je ova sredina i zemlja bila u nesrazmeri sa celim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetom. Porodica je bila porodica koja je bila sastavljena od mojih roditelja, mog brata, mene, naš četvoro u jednom času", rekao je glumac i dodao:

"Na tom mestu je jedna porodica toliko pukla i tu sam osetio da moji roditelji ne mogu da podnesu odlazak jednog njihovog sina iz kuće, tačnije mog brata, na nekoliko desetina hiljada kilometara odatle. I on i ja smo morali da nađemo načine kako da se održimo zajedno, iako na nekom ličnom planu krivim to vreme. Krivim ga lično za to što se unutar nas desilo, jer bismo mi nastavili potpuno drugačije da živimo da se sve to nije desilo. Ta zemlja bi drugačije izgledala", rekao je Svetozar za domaće medije.

Podsetimo, glumac Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44) se razvode, kako prenose domaći mediji. Poznati glumački par navodno još uvek nije zvanično podneo papire za razvod sudu, ali su rešili da stave tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.