Svet ostao u čudu: Kejt Midlton se pojavila sa povredom ruke i time pokazala kakva je kao majka FOTO

Izvor: B92, 13.Sep.2023, 10:15

Svet ostao u čudu: Kejt Midlton se pojavila sa povredom ruke i time pokazala kakva je kao majka FOTO

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, pojavila se sa povređenom rukom, što je mnoge ostavilo u šoku.

Kejt MIdlton je bila u poseti muškom zatvoru u Sariju u Engleskoj, i tom prilikom privukla svetsku pažnju.

Kao i uvek, bila je odmerena, odevena sa stilom, međutim, njena povređena ruka je ovog puta bila zanimljivija od onoga šta je princeza obukla.

Brojni mediji su se zapitali šta se desilo sa princezom, međutim, Britanci su ubrzo otkrili kako se povredila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom omiljene porodične aktivnosti.

Kejt je bila na trampolini sa svojom decom i tom prilikom zadobila povredu, dok je portparol Kensingtonske palate naglasio da se ne radi ni o čemu ozbiljnom.

"Kad god mogu, volim da se decom uskočim u trampolinu i tako se zabavljamo zajedno pre škole", rekla je ona ranije da Dejli Mejl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.