Sportista tvrdi da je Zemlja ravna ploča VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 16:15

Sportista tvrdi da je Zemlja ravna ploča VIDEO

Met Barton (23) nakon gostovanja u podkastu sigurno će staviti prst na čelo kada bude analizirao svoj odgovor na pitanje: "Da li veruješ da je Zemlja ravna ploča?"

Zvezda Buldogsa nedavno je gostovao u emisiji "Let's Trot", podkastu koji vode kolege Džoš Ado-Kar i Džoš Mensur.

Barton i Mensur su razgovarali o različitim temama, između ostalog i o Bartonovom detinjstvu, dijeti bez ugljenih hidrata, ali pitanje radio-voditelja Krisa Fejda zbunilo je mladog sportistu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Barton je pročitao pitanje koje je postavio Fejd, a Mensur je bio šokiran prirodom pitanja: "Da li je Zemlja ravna ploča?"

"J***, to je dobro pitanje, ali krajnje neočekivano, nisam to uopšte očekivao", rekao je Mensur.

Barton je razgovor odveo u iznenađujućem pravcu, dajući prilično konfuzan odgovor.

'Teško pitanje. Da, verujem. Okrugla je, ali očigledno je ravna jer, da jeste... Ne znam. Zapravo ne znam", rekao je Barton, prenosi Dejli mejl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.