Snima drugu sezonu, a u slobodno vreme smelo pozira: Holivudski glumac potpuno nag FOTO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 13:27

Snima drugu sezonu, a u slobodno vreme smelo pozira: Holivudski glumac potpuno nag FOTO

Na opšte iznenađenje obožavateljki, američki glumac Džoš Brolin na Instagramu objavio je sliku na kojoj pozira potpuno nag.

Kao što piše Deadline, na setu "Outer Rangea", drame u kojoj Brolin glumi rendžera iz Vjominga koji se bori za svoju zemlju i porodicu, Brolin je fotografisan "kao od majke rođen" dok se opušta između snimanja druge sezone.

"Traju pripreme za drugu sezonu "Outer Rangea", napisao je 55-godišnji Brolin na svom Instagramu.

Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << idu stvari u drugom smeru. Svet je promenjiv i moramo biti osetljivi na sve. Ne bi trebalo obavljivati ​​fotografije sa seta, ali ovo zapravo nije sa seta, već tokom ručka u prekrasnoj pustinji Santa Fe. Hvala Brajanu Bovenu Smitu za dokumentovanju naših najprivatnijih trenutaka tokom snimanja serije", stoji u opisu.

Podsetimo, Džos se proslavio ulogama u filmovima "Deadpool 2", "Sicario" i Marvelove "Osvetnike"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.