Scenario se ponavlja? Anđelina ljubomorna, misli da će joj koleginica oteti Breda

Izvor: B92, 20.Okt.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scenario se ponavlja? Anđelina ljubomorna, misli da će joj koleginica oteti Breda

Anđelina Džoli i Bred Pit važe za jedan od najuticajnijih holivudskih parova, a sada je već daleko iza njih činjenica da su se smuvali dok je on bio u braku sa Dženifer Aniston.

Scenario se izgleda ipak ponavlja, jer dok se Anđelina sprema da krene na novo snimanje, izvori bliski paru otkrivaju da ne može da se oslobodi osećaja da njen suprug flertuje sa koleginicom Sijenom Miler.

Pit trenutno producira "The Lost City Of Z" u kom glume Sijena Miler, Čarli Hanam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Robert Patsion. Kada je supruzi spomenuo da putuje u Irskui da će tamo posetiti ekipu, Anđelina je uzvratila:"Ne ideš", piše Radaronline.

Ne prođe dan da Bred ne spomene Sijenino ime, a to traje od avgusta od kada je snimanje počelo.

"Bred joj je rekao da ga pusti da radi svoj posao producenta, a Anđelina je vikala da ne želi da ga vidi blizu Sijene. Jedva da su razgovarali sledećeg dana", rekao je izvor.

S obzirom da je njihova romansa počela u vreme kada je Bred bio oženjen, Džolijeva je posebno zabrinuta jer misli da može da joj se desi isto što je zadesilo Dženifer Aniston. Bredov i Anđelinin prebračni ugovor ima posebnu tačku o neverstvu. Ipak, ugovor možda finansijski štiti potencijalno prevarenu stranu, ali Anđelina ne može da pobegne od činjenice da oseća ljubomoru i bes.

U međuvremenu Sijena Miler je singl i poznata je po vezama sa poznatim, pa i oženjenim muškarcima. Sa Džadom Louom je počela vezu dok je on još bio u braku, onda ga je navodno prevarila sa Danijelom Krejgom. Posle toga je upala u vezu sa Baltazarom Getijem koji je bio oženjen i imao je četvoro dece.

Ovih dana svetske medije je uzdrmalo priznanje Anđeline Džoli da i ona i Bred Pit imaju probleme, kao i svi drugi bračni parovi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.