Rebel Vilson kao druga žena: Uživa u novom izgledu posle gubitka 30 kilograma FOTO

Izvor: B92, 02.Jun.2021, 11:31

Rebel Vilson kao druga žena: Uživa u novom izgledu posle gubitka 30 kilograma FOTO

Rebel Vilson postavila je nove fotografije na društvenim mrežama. U avionu je pozirala u kratkim uskim pantalonama i crnoj majici a objavila je i fotografiju u kupaćem kostimu.

Popularna glumica (41) prošlu godinu je posvetila svom zdravlju i izgubila više od 30 kilograma. Sada je na odmoru na Floridi i redovno postavlja nove fotografije.

Nakon sletanja, uz pomoć prijatelja, u avionu je pozirala u kratkim uskim pantalonama i crnoj majici.

"Bila si predivna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre, a predivna si i sada. Svaka čast na trudu koji si uložila, volim te", pisalo je u jednom komentaru.

Nekoliko dana kasnije, Vilson je podelila fotografiju s plaže. Glumica je na fotografiji u jednodelnom crnom kupaćem kostimu.

"Divna", "Čudesna i neverovatna", "Predivna", neki su od komentara pratilaca koji čestitaju Rebel na uspešnom mršavljenju i lepoj figuri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.