Policajac u nesvakidašnoj situaciji spasao dva života VIDEO

Izvor: B92, 06.Mar.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac u nesvakidašnoj situaciji spasao dva života VIDEO

Gest policijskog službenika, koji je pomogao trudnici da stigne u porodilište, vredan je poštovanja i vraća veru u ljude. Evo šta se tačno dogodilo i kako.

Pripadnik policijske brigade Aleksandar Vasić vraćao se sa radnog zadatka, policijskim kombijem, i zatekao se u gužvi u Takovskoj ulici u centru Beograda. U kolima pored njegovih odvijala se drama.

"Nasred ulice u saobraćajnoj gužvi nepoznati čovek me zamolio da mu pomognem... On je sve vreme svirao i vozio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa upaljena sva četiri svetla. Kad je otvorio prozor video sam trudnicu u bolovima. Nisam imao mnogo vremena da razmišljam. Uključio sam zvučnu i svetlosnu signalizaciju i dopratio ih do bolnice 'Dragiše Mišović', gde se rodila njihova devojčica", opisuje tu situaciju Vasić.

Inače, trudnoća te žene je bila rizična, jer zbog problema sa kičmom nije smela prirodno da se porodi i carski rez je bio zakazan za 12 dana od tada. Međutim, porođaj je krenuo ranije.

"Svi smo upali u gužvu i morali smo da se izvučemo odande. Reagovao sam kao policajac i čovek", rekao je Vasić i dodao da jedva čeka da upozna devojčicu.

Više detalja o ovom događaju možete čuti u prilogu emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.