Pevač fotografijom na kojoj je potpuno go najavio nešto veliko FOTO

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač fotografijom na kojoj je potpuno go najavio "nešto veliko" FOTO

Pevač poručio da ima nešto "veliko" da otkrije nakon što je objavio njegovu golu sliku.

Bivši sudija u X faktoru pevač Robi Vilijams zna kako da privuče pažnju. Na svom Twitter nalogu objavio je fotografiju koju je moglo da vidi 2,6 miliona njegovih pratioca. Pevač pozira go dok je intimne delove pokrio rukama.

"Otkrivam nešto veliko. Hvala 'Colage By Grey' za umetničko delo", napisao je Robi.

Fanovi su jedva dočekali da komentarišu njegovu objavu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz reči da "mora da je zaista nešto veliko jer on na slici koristi obe ruke".

Mnogi polemišu da će uskoro on objaviti njegov prvi božićni album, prenosi Daily Star. Tvrde da je pevač naporno radio na novim pesmama i da će se one uskoro naći pred publikom, samo se ne zna kog datuma tačno.

Zbog promocije novog albuma i rada na pesmama, Robi je morao da otkaže svoje učešće u šou programu X faktor, iako se Sajmon Konvel izuzetno trudio da ga zadrži u ekipi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.