Pevač fotografijom na kojoj je potpuno go najavio "nešto veliko" FOTO

Pevač poručio da ima nešto "veliko" da otkrije nakon što je objavio njegovu golu sliku.

Život

Izvor: B92

Petak, 18.10.2019.

10:20

Pevač fotografijom na kojoj je potpuno go najavio
Foto: Gettyimages/ Marco Prosch/Stringer

Bivši sudija u X faktoru pevač Robi Vilijams zna kako da privuče pažnju. Na svom Twitter nalogu objavio je fotografiju koju je moglo da vidi 2,6 miliona njegovih pratioca. Pevač pozira go dok je intimne delove pokrio rukama.

"Otkrivam nešto veliko. Hvala 'Colage By Grey' za umetničko delo", napisao je Robi.

Fanovi su jedva dočekali da komentarišu njegovu objavu uz reči da "mora da je zaista nešto veliko jer on na slici koristi obe ruke".

Mnogi polemišu da će uskoro on objaviti njegov prvi božićni album, prenosi Daily Star. Tvrde da je pevač naporno radio na novim pesmama i da će se one uskoro naći pred publikom, samo se ne zna kog datuma tačno.

Zbog promocije novog albuma i rada na pesmama, Robi je morao da otkaže svoje učešće u šou programu X faktor, iako se Sajmon Konvel izuzetno trudio da ga zadrži u ekipi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: