Manekenka iznenadila: Nemam seks sa partnerom pre braka jer je tradicionalan

Izvor: B92, 08.Feb.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka iznenadila: "Nemam seks sa partnerom pre braka jer je tradicionalan"

Bivši Viktorijin anđeo manekenka Miranda Ker otkrila je da ona i verenik čekaju prvu bračnu noć kako bi spavali.

Naime, manekenka je verena za milijardera Evana Špigela osnivača Snepčeta koji je od nje mlađi sedam godina i otkrila je da apstiniraju od seksa dok se ne venčaju.

Kada su manekenku pitali hoće li uskoro sa vernikom imati dete, zbunila se.

“Ne još, sve dok se ne venčamo. Moj partner je jako tradicionalan. Mislim, ne možemo... sačekaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ipak", izjavila je bivši Viktorijjin Anđeo.

Miranda se ranije hvalila svojim seksualnim ispadima iz prošlosti. “U avionu sam doživljavala najviše orgazama. Kako sama, tako i sa nekim”, priznala je manekenka koja je naglašavala da joj je omiljena vežba za telo seks. Njen tradicionalan verenik se povodom ove izjave nije oglašavao.

Par je u vezi od juna 2015 godine, a manekenka sa bivšim suprugom glumcem Orlandom Blumom ima sina Flajana Kristofera.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.