Kim Kardašijan u suzama: Bez mog kućnog videa šou ne bi uspeo, ali tad sam samo plakala

Izvor: B92, 18.Jun.2021, 13:53

Kim Kardašijan u suzama: "Bez mog kućnog videa šou ne bi uspeo, ali tad sam samo plakala"

Iako je dobila svetsku slavu i godinama cela porodica živi na visokoj nozi, žao joj je što je taj kućni video procureo u javnost, ali naučila je da živi s tim

Starleta Kim Kardašijan (40) istakla je da uspeh rijalitija porodice Kardašijan ne bi bio toliki da 2007. godine, nekoliko meseci pre početka, nije u javnost pušten njen kućni video. Glavni akteri snimka su Kim i tadašnji dečko Vili 'Rej J' Norvud.

Sestre i njihova majka gostovale su kod Endija Koena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i prisećale se ključnih trenutaka tokom višegodišnjeg snimanja emisije. Osim što smatra da šou ne bi bio ovoliko uspešan bez kućnog videa koji je "procureo" u javnost (i dalje postoje teorije da je video u javnost pustila njena majka Kris Džener), Kim je rekla da će reći deci o svemu ako je ikad budu pitali.

Rekla je da nije prestajala da plače kada je snimak dospeo u javnost,

"To je nešto s čime moram da naučim da živim u životu. Sve se događa s razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom", ispričala je dodavši kako često zaželi da u životu može da obriše glupe stvari koje je napravila. Kim i Rej Džej snimak su napravili kako bi proslavili njen 23. rođendan, a objavljen je pet godina kasnije.

Pre tri godine u rijalitiju je priznala da je bila drogirana kad je snimila pornić.

"Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovno uzela, snimila sam kućni porno film. Svi to znaju. Mislim, može se videti kako mi se vilica trese", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.