Kaže da je božanstveno stvorenje: Zaljubljeni Vensan Kasel sa ženom na plaži FOTO

Izvor: B92, 11.Jan.2022, 09:27

Kaže da je "božanstveno stvorenje": Zaljubljeni Vensan Kasel sa ženom na plaži FOTO

Slikani su pre izvesnog vremena na jednoj plaži u Rio de Žaneiru, a par i inače veći deo godine provodi u ovom brazilskom gradu.

Vensan Kasel (55) je grlio i ljubio svoju suprugu Tinu Kunaki i izgledali su veoma srećno, pa su mnogi zaključili da je i posle gotovo sedam godina otkada su zajedno ljubav samo još jača.

Tina, inače uspešna manekenka, zaista izgleda božanstveno – pokazala je svoju savršeno izvajanu figuru, a i slavni glumac izgleda takođe veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poželjno.

Tina i Vensan zajedno su od 2016. godine, a upoznali su se kada je manekenka imala samo 19 godina. Razlika u godinama nije uticala na njihovu ljubav, koja je 2019. krunisana rođenjem ćerkice Amazonije. Manekenka je jednom pomenula da nije ni znala da je Vensan glumac kad su se upoznali:

"Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu", objasnila je Tina.

Kasel je takođe jednom prilikom naglasio da je njegova supruga "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.