“Jedan osmeh je ostao iza tebe koji ćemo još dugo gledati”: Sahranjena devojka koja je život izgubila od strujnog udara (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Jedan osmeh je ostao iza tebe koji ćemo još dugo gledati”: Sahranjena devojka koja je život izgubila od strujnog udara (FOTO)

Nesretno nastradala Jovana Jočić (27) iz Nakova, sela kraj Kikinde koja je život izgubila od strujnog udara u noći između subote i nedelje, sahranjena je danas u 14 časova u svom rodnom mestu u Nakovu.

Nesretno nastradala Jovana Jočić (27) iz Nakova, sela kraj Kikinde koja je život izgubila od strujnog udara u noći između subote i nedelje, sahranjena je danas u 14 časova u svom rodnom mestu u Nakovu.

Porodica, rodbina, prijatelji, komšije i kolege oprostili su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << danas od svoje najmilije koja je važila za vrednu, požrtvovanu i srećnu osobu. Na mesnom groblju pročitano je potresno i oproštajno pismo gde su se njeni najmiliji poslednji put oprostili od nje.

- Pamtićemo te kao vrednu i nasmejanu osobu. Bila si puna života, pozitivna i vedrog duha.Jedan osmeh je ostao iza tebe koji ćemo još dugo gledati- stoji u poslednjim rečima tužnog pisma.

Foto: Telegraf

Pre spuštanja kovčega, od Jovane se oprostio rođak, a jedna žena je pala u nesvest. Njeni roditelji otac Jovan i majka Dragana zanemeli su od bola, a tišinu su parali jecaji rodbine i prijetelja.

- Ovo je velika tragedija, bila je mlada, malo dete je ostalo iza nje. Nedavno je u njihovoj kući bilo veliko slavlje, njena sestra po treći put postala je majka. Ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo, nakon takvog radosnog događaja da se ovakva tragedija dogodi - pričaju nam meštani Nakova.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jočić- Joja , kako su je njeni najmiliji zvali nastradala je od strujnog udara kada je u subotu nakon ponoći otišla u kupatilo da se okupa, nažalost usled neispravnih instalacija nju je struja udarila dok je pokušavala da napuni kadu sa vodom.

- Njen otac Jovan je primetio da je dugo nema, a kada je video da voda izlazi ispod vrata provalio je u kupatilo. Pokušali su da je spasu, ali nažalost ona je već bila mrtva. Kupatilo je bilo puno struje - ispričala je meštanka Nakova i bliska prijateljica porodice Rosić.

Foto: Telegraf

Jovana Jočić, devojačko Rosić, radila je u kikindskoj trgovini “Univerexport” gde je bila poslovođa.

Kolege takođe u šoku, za Jovanu su imali samo reči hvale, bila je vredna i divna mlada žena,puna života, dobar prijatelj i požrtvovana majka - rekli su nam u prodavnici gde je Jovana radila.

- Devojčica je za vikend bila kod tate u Kikindi, kad se u nedelju oko ponoći dogodila tragedija. Dete će sada, verovatno, biti kod oca koji ima sve uslove da brine o njoj. To je jedna fina porodica i dete sigurno neće biti zanemareno. Nažalost, devojčica je izgubila majku i to će za nju biti najteže – ispričao je komšija.

Meštani ne pamte ovako veliku sahranu, prisustvovalo je najmanje 2.000 ljudi.

(D.I.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.