Gradonačelnik zapretio: Nema seksa do 31. oktobra, teško onom ko prekrši pravilo

Izvor: B92, 04.Maj.2020, 11:44

Gradonačelnik zapretio: "Nema seksa do 31. oktobra, teško onom ko prekrši pravilo"

Gradonačelnik sicilijanskog grada Mesine Kateno de Luka, poznat po svojim nediplomatskim i oštrim porukama, upozorio je građane u najnovijem video-obraćanju iz svog kabineta da poštuju ograničenja i zabrane uvedene u vreme epidemije koronavirusa.

On je podsetio da nije dozvoljeno grupno druženje, ni "romantični ribolov", što je lokalni izraz za ljubavne sastanke.

"Čuvajte se ako otkrijem da se ljubite, grlite a ni 'ono drugo' nije dozvoljeno", poručio je De >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Luka.

"Za sada, na ljubavnom planu, moramo se držati totalne apstinencije. Da se razumemo, teško onome ko prekrši pravilo o apstinenciji. I ponavljam još jednom, do 31. oktobra na snazi je totalna apstinencija", bio je ubedljiv.

U najnovijem obraćanju poručio je konkretno građanima Mesine da moraju da se uzdrže od seksualnih odnosa, i da čak i u kući i u krevetu moraju da drže međusobni razmak od najmanje jednog metra.

Ranije je De Luka uveo dronove da bi kontrolisao da li građani Mesine poštuju zabranu izlaska iz kuće.

Dronovi su nadletali ne samo gradske ulice, već i sela i šumske puteve, a opremljeni su zvučnicima preko kojih se gradonačelnik ljutito obraćao onima koji su bili napolju, a nisu smeli.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Luka: Bez ljubljena, grljenja i seksa, apscinencija do 3.oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2020

Gradonačelnik sicilijanskog grada Mesine Kateno De Luka, poznat po svojim nediplomatskim i oštrim porukama, upozorio je građane, u najnovijem video obraćanju iz svog kabineta, da poštuju ograničenja i zabrane uvedene u vrijeme epidemije koronavirusa, da nije dozvoljeno grupno druženje, kao ni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.