Gradonačelnik Zadra o otkazanom koncertu Aleksandre Prijović: Nisam ljubitelj te muzike

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 11:51

Gradonačelnik Zadra o otkazanom koncertu Aleksandre Prijović: "Nisam ljubitelj te muzike"

Srpska pevačica Aleksandra Prijović trebalo je da održi koncert u Zadru u dvorani Krešimir Ćosić, u maju ove godine.

Ipak, medije je juče preplavila vest o zabrani ovog njenog koncerta i navoda da ga je zabranio upravo gradonačelnik Zadra, Branko Dukić.

Branko se sada oglasio za medije, pa rekao da on nema veze sa organizacijom koncerata.

"Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome", poručio je Dikić za "Zadarski.hr" o koncertu Aleksandre Prijović.

Podsetimo, hrvatski mediji su pisali da je Dukić izričito odbio da u gradu peva srpska zvezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Navodno Dukić je odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić, pisao je Index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.