Aleksandra Prijović ZABRANJENA U ZADRU: Odluka gradonačelnika ovog grada zapečatila sudbinu našoj pevačici

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 19:41

Aleksandra Prijović ZABRANJENA U ZADRU: Odluka gradonačelnika ovog grada zapečatila sudbinu našoj pevačici

Do dogovora ipak na kraju nije došlo, iako je bio plan da nastupa pred svojim fanovima u Zadru.

Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji se trebao održati u Zadru.

Koncert se, kako mediji pišu, trebao održati u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu peva srpska zvezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Kako Index.hr piše, Dukić je odbio organizatore koncerta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić.

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite Indexa, a nisu se javili ni iz uprave dvorane. Nemaju komentara ni s radija Extra FM, koji je organizator koncerta.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert srpske zvezde te da se održavanje planira u 2024. godini.

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš tačnima.

Na stranicama Sportskog centra Višnjik sami kažu da će se od aprila do maja tekuće godine održati tri estradna spektakla te su time najavili koncerte Severine, Jelene Rozge i skupine Lord of the Dance.

Kako piše Index.hr, gradonačelnik se nakon novinarskih upita ipak premišlja te bi se još u Zadru moglo odlučivati o koncertu Aleksandre Prijović. Znači li to da postoji opcija da se koncert ipak održi, saznaćemo uskoro.

Aleksandra Prijović je, podsetimo, tokom decembra pet puta napunila zagrebačku Arenu. Sada sledi pet koncerata u Osijeku. Prijovićka će u Osijeku nastupati 13., 14., 15. 17. i 18. februara.

"Nikada, iskreno, ne razmišljam o tome koliko će biti dana, hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lepo. Naravno da je veći uspeh što je veći broj koncerata, ali mislim da ne treba ni preterivati. Mislila sam da posle Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Niko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve", poručila je Prijovićka za Extra FM.

Srbija Danas/Index.hr/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.