Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 18:31

Gradonačelnik Zadra zabranio koncert Aleksandre Prijović?

J. S.


Koncert je navodno trebalo da se održi u  maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu peva srpska zvezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen

Foto: Nikola Tomić


Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji se trebao održati u Zadru, saznaje Index.
Koncert je navodno trebalo da se održi u  maju u dvorani Krešimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu peva srpska zvezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.
Index od poverljivog izvora iz Zadra saznaje da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da „nema slobodnih termina“ u dvorani Krešimir Ćosić.
Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite Indexa, a nisu se javili ni iz uprave dvorane.
O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert srpske zvezde te da se održavanje planira u 2024. godini.
Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš tačnima, piše pomenuti medij.
Na sajtu Sportskog centra Višnjik kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održane tri estrade, a time su najavili i koncerte Severine, Jelene Rozge i grupe Lord of the Dance.
Kako nezvanično saznaje Index.hr, gradonačelnik se predomislio nakon upita novinara, a odluka bi o koncertu Aleksandre Prijović mogla biti doneta sutra u Zadru. a da li postoji opcija da se koncert ipak održi, znaće se uskoro.
Podsetimo, Aleksandra Prijović je tokom decembra pet puta punila zagrebačku Arenu. Sada ima pet koncerata u Osijeku. Prijović će u tom gradu nastupiti 13, 14, 15, 17. i 18. februara.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRADONAČELNIK ZADRA ZABRANIO KONCERT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Evo zbog čega je odbio organizatore

Izvor: Blic, 12.Feb.2024

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u Zadru, piše "Index".

Nastavak na Blic...

Aleksandra Prijović ZABRANJENA U ZADRU: Odluka gradonačelnika ovog grada zapečatila sudbinu našoj pevačici

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024

Do dogovora ipak na kraju nije došlo, iako je bio plan da nastupa pred svojim fanovima u Zadru...Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji se trebao održati u Zadru...Koncert se, kako mediji pišu, trebao održati u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.