Glumica preminula nakon teške bolesti: Bila je velikan komedije

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica preminula nakon teške bolesti: "Bila je velikan komedije"

Glumica Šila Stifl umrla je u 84. godini života, saopštili su njeni agenti.

Smrt glumice, koja je u javnosti bila poznata kao izuzetno duhovita osoba, potvrdio je njen agent Beri Langford putem društvenih mreža.

"Sa velikom tugom obaveštavam vas da je naša veoma talentovana klijentkinja Šila Stifl preminula nakon što se hrabro borila protiv leukemije. Bila je velikan komedije i jako će nedostajati Simonu i meni. Ponosni smo što smo bili njeni agenti", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Beri.

Glumica je bila zvezda šoua Dejvida Frosta iz šezdesetih "The Frost Report", a nastupala je i na festivalu u Edinburgu, kao i u londonskim pozorištima, prenosi Dejli mejl.

Pojavljivala se i na Kanalu 4 u sopstvenoj emisiji, bila je veoma talentovan imitator, a odlično je između ostalih imitirala Margaret Tačer.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.