Fejsbuk: Dobar konkurs garderobu skida

Izvor: B92, 09.Feb.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk: Dobar konkurs garderobu skida

Jedna skandinavska kompanija izazvala je pravu pometnju kada je pozvala ljude da na Fejsbuk postave svoje golišave fotografije imitirajući njihov zaštitni znak – crtani vikinški par Blosom i Bil.

Kompanija ISAK, koja dizajnira i prodaje predmete za domaćinstvo, nagradiće par koji najviše liči na njihov zaštitni znak specijanom nagradom za Dan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaljubljenih.

Sandra Isakson, vlasnica kompanije, zatrpana je mailovima nezadovoljnim korisnicima Fejsbuka kojima se „golotinja“ nimalo ne dopada.

Međutim ona ne mari, već je pozirala sa svojim suprugom za kampanju kako bi podržala sve one kojima se ideja dopala.

„Pokušavamo da pronađemo najbolje dvojnike našim karakternim likovima Blosom i Bilu kojima je najvažnije da se dobro zabavljaju i uživaju u životu, i naravno ne shvataju sve tako ozbiljno“ kaže Isaksonova i dodaje:“Golotinja je naše prirodno stanje i jako je tužno što i dalje vlada takav tabu oko pogleda na golo telo!“

Džeki Skriven iz Vest Midlenda misli da je cela ideja skandalozna: „Šokantno je da je tek tako dozvoljeno puniti Fejsbuk fotografijama koje su nalik pornografiji!“

Ove godine je kandidatima sugerisano da na fotografijama ne treba da se vide genitalije, grudi i zadnjica a već za sledeću godinu Sandra Isakson je najavila konkurs koji će podrazumevati kompletno skidanje ukljućujući i sve delove koji „landaraju“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slikajte se goli kao vikinški par

Izvor: Kurir, 09.Feb.2013

Skandinavska kompanija pozvala je ljude da na Fejsbuk postave svoje golišave fotografije imitirajući njihov zaštitni znak - crtani vikinški par Blosom i Bil..Skandinavska kompanija pozvala je ljude da na Fejsbuk postave svoje golišave fotografije imitirajući njihov zaštitni znak - crtani vikinški...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.