Atraktivnoj plavuši zabranili ulazak na Ju-Es open, ona zapretila: Ovo nije kraj! VIDEO

Izvor: B92, 16.Sep.2023, 04:29

Atraktivnoj plavuši zabranili ulazak na Ju-Es open, ona zapretila: "Ovo nije kraj!" VIDEO

Amerikanka Megan Laki je poslednjih godina postala veoma popularna zbog ispijanja piva na Ju-Es openu.

Ona bi eksirala pivo u svega nekoliko sekundi čim bi primetila da je snima kamera, čime je pobrala veliku pažnju javnosti.

Međutim, organizatorima Ju-Es opena se to iz nekog razloga nije dopalo, pa su joj ove godine zabranili ulazak na terene Flašing medouza.

"Šta god bio razlog, glavni šef >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me nije želeo na velikom ekranu ove godine. Ne znam zašto, nisu mi rekli. Ipak, znam da univerzum ima plan za mene. Možda ću pokušati u drugom sportu i preneti tamo svu svoju energiju. Ovo nije kraj, ovo je početak nove ere", rekla je nedavno Megan Laki.

Ali se Megan nije odrekla svog rituala. Samo je promenila sport. Otišla je na utakmicu NFL klubova Njujork džetsa i Bafalo bilsa, gde je izazvala jednog navijača u eksiranju piva. I pobedila je.

"Zaista ste mislili da ću vas izneveriti ove godine? PS. Pivo je ovde veće, OK?", napisala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.