Uloge zamenjene: Žene danas više žele seks od svojih partnera

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jan.2013, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uloge zamenjene: Žene danas više žele seks od svojih partnera

Iako su stvarni razlozi odbijanja seksa za muškarce slab libido i nedostatak samopouzdanja, i oni pribegavaju izgovorima poput glavobolje i punog želuca.

Uprkos utanačenom mišljenju, oko 62 posto muškaraca kaže da češće odbijaju seks nego njihove partnerke, a pokazalo je istraživanje britanske farmaceutske kompanije UKMedix na 2000 ljudi starijih od 18 godina koji su u ozbiljnim vezama.Kod odbijanja seksa, muškarci se sve više služe "ženskim izgovorima" kao što su umor, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << stres ili pun želudac nakon obilne večere.Tek devet posto muškaraca se izjasnilo kako seks žele svakodnevno i da redovno ispunjavaju svoje "dužnosti". Oko 38 posto muškaraca otkrilo je kako je top razlog njihove nesigurnosti u krevetu nezadovoljstvo vlastitim fizičkim izgledom, dok 35 posto muškaraca kaže kako im je libido oslabio. Većina parova vodi ljubav svaka četiri dana, dok 25 posto parova ljubav vodi u proseku jednom na mesec dana."Prema rezultatima, uloge su se zamenile i muškarci su ti koji danas češće odbijaju seks, a žene su osvestile svoju seksualnost i ne libe se da traže od partnera", otkrio je vođa studije, Thomas'O Connell.Najčešći muški izgovori za izbegavanje seksa :- Umor- Stres zbog posla - Glavobolja - Pun želudac - Zanimljiva emisija na TV-u(24sata.hr)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.