DRAGA, NE VEČERAS: Žene žele više seksa nego muškarci

Izvor: Kurir, 28.Jan.2013, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGA, NE VEČERAS: Žene žele više seksa nego muškarci

Stvarni razlozi odbijanja seksa je slab libido i nedostatak samopouzdanja, a izgovori su im glavobolja i pun želudac

Žene više žele seks od muškaraca. Iako je uvreženo mišljenje da jači pol ne može bez seka, oko 62 odsto muškaraca kaže da češće odbijaju seks nego njihove partnerke, pokazalo je istraživanje britanske farmaceutske firme UKMedix na 2.000 ljudi starijih od 18 godina koji su u ozbiljnim vezama.

Sve češće se koriste i ženskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << opravdanjima kao što su umor, stres ili pun želudac posle  obilne večere.

Samo 10 odsto muškaraca se izjasnilo da žele seks svakodnevno i redovno ispunjavaju svoju "dužnost".

Oko 38 odsto muškaraca otkrilo je da je najčešći razlog odbijanja seksa njihova nesigurnosti u krevetu, nezadovoljstvo fizičkim izgledom, dok 35 odto muškaraca kaže kako im je libido oslabio.

Većina parova vodi ljubav svaka četiri dana, dok 25 odsto parova ljubav vodi u proseku jednom mesečno.

"Prema rezultatima, uloge su se zamenile i muškarci su ti koji danas češće odbijaju seks, a žene su probudile  svoju seksualnost i ne ustručavaju se tražiti ga od partnera", otkrio je Tomas Okonel.

Razlozi izbegavanja seksa

♦ Umor

♦ Stres zbog posla

♦ Glavobolja

♦ Pun želudac

♦ Zanimljiva emisija na TV

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne večeras draga: Žene žele seks više nego njihovi partneri

Izvor: S media, 28.Jan.2013

Iako su stvarni razlozi za odbijanje seksa kod muškaraca slab libido i nedostatak samopouzdanja i oni pribegavaju izgovorima poput glavobolje i punog želuca.

Nastavak na S media...

SVE MUŠKE TAJNE: Uživaju u sirovom seksu

Izvor: Kurir, 28.Jan.2013

Jači pol voli da čuju komplimente na svoj račun, a posebno im prijaju komplimenti na račun njihovih seksualnih sposobnosti..Putem brojnih istraživanja muškarci su ženama zapravo otkrili svoje seksi tajne jer žele da ih žene upoznaju i da zajednički uživaju u boljem seksu...Volimo pohvalu..Muškarci...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.