Trik sa ZAVOJEM - Postavite ga na mesto gde je koža oštećena ili isušena, efekat će vas iznenaditi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 13:43

Trik sa ZAVOJEM - Postavite ga na mesto gde je koža oštećena ili isušena, efekat će vas iznenaditi

Pomaže u slučaju mehaničkih povreda, ali potrebno je da u kućnoj apoteci imate i ovo!

Koža je najveći ljudski organ, izuzetno je važna za vitalnost celog organizma i zato je važno voditi računa o njoj. Pored redovne i detaljne higijene, veoma je važno i kako se negujete, dakle sastav i dejstvo kozmetike koju koristite. 

Zbog ovoga je važno da birate prirodne preparate koji su blagi za kožu. Dešava se da vam se proizvodi nagomilavaju, ali neke kreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrebno je imati pri ruci, čak i kada ih ne koristite svakodnevno.

Upravo je ovakva Flogocid krema.

U svom sastavu ima visoku koncentraciju aktivnih komponenata. Visokim sadržajem posebno odabranih sastojaka i njihovom međusobnom sinergijom postiže se obnavljanje, revitalizacija, poboljšanje strukture i toniranje kože.

Krema omekšava i hrani kožu lica i tela, stvarajući na površini kože tanki nepropusni film, čime se usporava gubitak vode sa površine kože. Posebno razvijena formula omogućava dobru razmazivost i brzo upijanje prilikom nanošenja, ostavljajući baršunasto meku kožu.

Zbog svog jedinstvenog sastava prirodnog porekla, flogocid krema nalazi se u sastavu mnogih kućnih apoteka. Jedan je od omiljenih proizvoda svakog doma.

A post shared by Flogocid (@flogocid_official)

Način upotrebe

Flogocid se koristi nanošenjem na željeno mesto i njegovu okolinu u debljem sloju (po potrebi može se preko staviti zavoj ili gaza). Pre primene flogocid kreme željeno mesto treba očistiti. Flogocid krema se proizvodi već više od pola veka, a njenu delotvornost i podnošljivost potvrđuje više od milion zadovoljnih korisnika, koji je smatraju univerzalnom kremom.

Stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti svake serije izdaje laboratorija za kontrolu kvaliteta Instituta Super Lab u Beogradu. Krema je namenjena samo za spoljnu upotrebu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.