Tri stvari koje dokazuju da je vaš seksualni život savršen

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Jan.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri stvari koje dokazuju da je vaš seksualni život savršen

Ponekad se pitate kakav vam je seksualni život? Ova 3 znaka će vam pokazati da je savršen. Foto: Guliver/Thinkstock Tokom seksa ne brinite za izgled Vođenje ljubavi je strastveni trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećanjima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i da li nam se vidi celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte da imate savršen seks. Partneru možete da kažete tačno šta želite Seks je vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite da ga usmeriti na ‘pravi put’ ili da mu tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte kako imate savršen seks. Nakon seksa se osećate opušteno i srećno Dokazano je kako seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Ali to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete da skinete osmeh sa lica, osećate kako vam telo bridi i drhti, i ako se ne možete odupreti umoru, znajte kako imate savršen seks.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri stvari koje dokazuju da je vaš seksualni život savršen

Izvor: Svet, 16.Jan.2016

Ponekad se pitate kakav vam je seksualni život? Ova 3 znaka će vam pokazati da je savršen.. Foto: Guliver/Thinkstock.. .. Tokom seksa ne brinite za izgled. Vođenje ljubavi je strastveni trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećanjima. U tim trenucima nije nam...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.