Severina se zbližila sa 10 godina mlađim momkom, Igor više nije aktuelan?

Izvor: B92, 24.Nov.2020, 11:25

Severina se zbližila sa 10 godina mlađim momkom, Igor više nije aktuelan?

Poslednjih nekoliko meseci intenzivno se govori da pevačica Severina i njen muž Igor Kojić (33) više nisu zajedno, a mada se o tome nisu javno oglašavali, komšije kažu da nju dugo nisu videli.

.


Pevačica Severina Kojić (48), navodno je od letos u ljubavnoj vezi, prenosi 24sata.hr. Povezuju je sa sa Tomislavom Voštinićem iz Graberja Ivanićko, 10 godina mlađim vlasnikom vinarije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Mediji su prenosili da je poslednjih nekoliko meseci Severina u Hrvatskoj, dok je Igor veći deo vremena u Srbiji.

Da se nešto čudno dešava, potvrdile su i društvene mreže. Svi Kojići, Keba, supruga Olja i njihova ćerka Nataša, osim Igora, prestali su da prate Severinu na društvenim mrežama. Nedavno se u medijima oglasio Igorov otac pevač Keba.

"Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda oni znaju, a uvek su i znali šta da rade. Sa druge strane, sve što rade, rade sebi", rekao je Keba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Nemojte me to pitati!" Nakon vesti da je U VEZI SA HRVATSKIM BIZNISMENOM, oglasila se Severina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020

Šuška se da je Severina navodno u vezi sa 10 godina mlađim Tomislavom...Domaći i hrvatski mediji bruje o tome da je došlo do kraha ljubavi između hrvatske pevačice Severine i njenog supruga Igora Kojića i da je u međuvremenu pevačica navodno započela vezu sa vinarom Tomislavom Voštinićem...Naime,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.