Samohrana mama preuredila staru kuću u moderan prostor za 3000 funti FOTO

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 12:31

Samohrana mama preuredila staru kuću u moderan prostor za 3000 funti FOTO

Viktorija Robinson (34) iz Hertfordšira preuredila je staru kuću u moderan i šik prostor za samo 3000 funti.

Viktorija je sa dvoje dece, Džesikom (7) i Amber (4) iznajmljivala staru trosobnu kuću za oko 600 funti mesečno. Kuća je bila tamna, sa starim drvenim površinama, braon nameštajem i ormanima.

Za samo 3000 funti, transformisala je prostor obavljajući najveći deo posla sama.

Na svom Instagram profilu obaveštavala je prijatelje i poznanike o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojim koracima, pa tako i o komadima nameštaja koje bi nalazila na rasprodaji.

U jednom od postova, objavila je i fotografije kako je kuća nekada izgledala.

"Toliko sam svega uložila da ovu kuću napravim pravim domom za moje devojčice. Umorna sam i količina stresa koja je bila tu sada se isplatila jer imamo dom savršen za nas. Sve sam sama uradila i neopisivo sam ponosna. Bez ičije pomoći sa strane, prošla sam dug put za kratko vreme", napisala je.

Sobe su nekada bile hladne i braon, bez "života" i boja.

"Možda je za nekoga ovo kompletan haos, ali ja uživam u njemu trenutno. Moje devojčice će još samo malo biti devojčice, brzo će porasti i ovaj dečji haos će nestati. Neka još malo uživaju u njemu, i ja sa njima", napisala je u opisu dečje sobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.