SLADOLED KOJI NE GOJI: Napravite ga sami, trebaju vam TRI SASTOJKA i PET MINUTA, potpuno je DIJETALAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 21:20

SLADOLED KOJI NE GOJI: Napravite ga sami, trebaju vam TRI SASTOJKA i PET MINUTA, potpuno je DIJETALAN

Idelana poslastica za tople dane koji su pred nama!

Kada dođu topliji dani, sladoled postaje omiljena poslastica na mnogim trepezama, a sada možete da ga napravite tako da bude što manje kaloričan, zapravo veoma zdrav. Ukoliko želite zdraviju varijantu sladoleda bez veštačkih boja, aroma i bez ogromne količine šećera, imamo ideju za vas.

Predstavljamo vam recept za kremast i slastan rafaelo sladoled. U njemu nema dodatog šećera, jaja, a ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mleka - potpuno je veganski, može se jesti tokom posta. Ukoliko želite da smršate ili ne želite da unosite previše šećera, ovaj sladoled definitnvno manje goji od kupovnih.

Priprema se jendostavno, sastojci će se super sjediniti, a glavna baza mu je banana. Preko sladoleda možete dodati mrvljene rafaelo kuglice ako želite nešto slađe, ali ako želite zdravu varijantu, onda je pravi izbor posuti sladoled kokosovim brašnom i preliti bademovim puterom.

Sastojci.

Sve to samleti u blenderu i staviti u posudu i ponovo u frižider na kratko, a zatim možete

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.