Puno promena, STRES, problemi u SAOBRAĆAJU se očekuju do kraja dana - Astrolog UPOZORAVA na potpuno NEOČEKIVANE vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 16:22

Puno promena, STRES, problemi u SAOBRAĆAJU se očekuju do kraja dana - Astrolog UPOZORAVA na potpuno NEOČEKIVANE vesti

Između ostalog neko danas dobija odlične ideje koje je neophodno zapisati.

Setite se roditelja pa ih posetite, jer subotom vlada Saturn, planeta koja nas povezuje sa korenima i poreklom. Poklonite starima ili siromašnima nešto što želite. Obiđite planinska mesta ili putujte u planine. Dobar je dan za pomene mrtvima (nije slučajno što se baš subotom kod pravoslavnih vernika obeležavaju Zadušnice). Dobro je i praviti albume, rodoslove i porodične relikvije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo je odličan dan za arheologe, rudare, geologe i sve novo i bitno što rade treba da počinju subotom. Nije dobar dan za početak gradnje kuće, ali je dobar za obnovu starih kuća.

Astrološkinja Jasmina Mitrović za portal Srbija Danas otkrila je šta sve možemo da očekujemo do kraja dana.

- Subota kao Saturnov dan donosi dosta izazova stoga je jako važno biti odmoran i fokusiran. Ovoga dana planeta Saturn kreće direktno nakon višemesečnog kretanja unazad što će posebno osetiti osobe sa znakom i podznakom Jarac ili Vodolija.

Ova promena doneće pomak u svim kolektivnim zbivanjima ali i na ličnom planu kroz prestanak eventualnih kočnica i prepreka u realizaciji vaših dugoročnih ciljeva. Merkur u poziciji sa Uranom ovog dana donosi nestabilnu komunikaciju, puno promena, stresa, nervoze, probleme u saobraćaju, sa tehnologijom ili administracijom.

Potpuno neočekivane vesti, situacije i razgovori mogu se dogoditi ovog dana. Neko može imati interesantne ideje pa zapišite sve što vam iz vedra neba padne na um - istakla je Jasmina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.