Potpuno naga Emili Ratajkovski pokazala novog dečka – a i on kao od majke rođen FOTO

Izvor: B92, 15.Feb.2023, 11:42

Potpuno naga Emili Ratajkovski pokazala novog dečka – a i on kao "od majke rođen" FOTO

Manekenka Emili Ratajkovski i stendap komičar Erik Andre nedavno su obelodanili vest da su sada i zvanično u emotivnom odnosu.

Lepu vest komičar je objavio na svom Instagram profilu i to u vidu fotografije koja "govori više od hiljadu reči".

Prema pisanjima portala harpersbazaar.com, zaljubljeni golupčići pozirali su nagi u manekenkinom stanu u Njujoruku, a Erikov intimni deo tela, kako se vidi sa fotografije, bio je prekriven emotikonom u vidu srca, a njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogobrojni obožavaoci su izazvali pravi haos u komentarima.

"Ovo je ludost", "šta se dešava", "Ljubomorna sam, koja je ona srećnica", bili su samo neki komentari.

A šta je radila Emili Ratajkovski?

Pa, kako prenosi pomenuti medij, ona je bila zadužena za pravljenje erotične fotografije za Dan zaljubljenih, a odraz njene siluete vidljiv je u ogledalu na fotografiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.