Počinje sezona žurki: Evo kako da vam šminka traje cele večeri

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Dec.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje sezona žurki: Evo kako da vam šminka traje cele večeri

Polako odbrojavamo do kraja ove godine i početka nove, a ujedno se i pripremamo za žurke tokom prazničnih noći. Važno nam je da sve vreme izgledamo besprekorno i da naš mejkap preživi celovečernji ples, kao i konzumiranje hrane i pića, stoga evo nekoliko trikova koji će vam pomoći da vam šminka bude što trajnija. Foto: Guliver/Thinkstock Prajmer za lice Pre nego što na lice nanesete bilo kakvu šminku, treba ga dobro “pripremiti”. Hidratantna krema i prajmer za lice postaraće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << za to da vaša šminka stoji i do 12 sati. Prajmer za oči Niko ne voli da mu se senka razmaže i ispod očiju napravi tamne kolutove, stoga pre njenog nanošenja na kapke uvek stavite prajmer specijalizovan za to područje. Karmin Umesto kremastog i sjajnog karmina, odlučite se za njegovu mat varijantu. Iako su donekle suvlji, stajaće na vašim usnama i nakon što ste im prineli čašu više pita u toku večeri! Maskara Kao i u slučaju ajlanera, treba da odaberete vodootpornu maskaru koja je ujedno otporna i na znoj. Takođe, ajlajner možete dodatno učvrstiti kompletarnom senkom u sličnoj nijansi. Matirajući puder Kako biste kompletan mejkap učvrstili, četkicom sa matirajućim puderom lagano pređite preko lica – izbeći ćete “prosijavanje” i izgledati fantastično tokom cele noći!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje sezona žurki: Evo kako da vam šminka traje cele večeri

Izvor: Svet, 23.Dec.2015

Polako odbrojavamo do kraja ove godine i početka nove, a ujedno se i pripremamo za žurke tokom prazničnih noći. Važno nam je da sve vreme izgledamo besprekorno i da naš mejkap preživi celovečernji ples, kao i konzumiranje hrane i pića, stoga evo nekoliko trikova koji će vam pomoći da vam šminka...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.