Pevačica prestala da se drogira i pije: Tri nedelje sam potpuno čista i sada sve vidim jasno

Izvor: B92, 05.Maj.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica prestala da se drogira i pije: "Tri nedelje sam potpuno čista i sada sve vidim jasno"

Američka zvezda je okončala raskalašan i neuredan život i na svoju odluku je veoma ponosna.

Popularna pevačica Majli Sajrus otkrila je da već uveliko radi na novom albumu, a kako je najavila, on će biti potpuno drugačiji od svih prethodnih.

U skladu sa tim, ona je rešila da poradi na svom životu i da se konačno odupre konzumaciji droge i alkohola.

Kako kaže, već tri nedelje je potpuno čista i oseća se presrećno zbog toga.

"Volim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam okružena ljudima koji me čine boljom osobom, angažovanijom, a to nisu ljudi koji su stondirani. Nisam pušila travu tri nedelje, što je najduži period do sada. Ne drogiram se, ne pijem, potpuno sam čista, jer želim da budem čiste glave i da vidim jasno", istakla je Majli.

Kontroverzna pevačica je priznala da je promenila stavove i ponašanje, a to ćemo moći uskoro da osetimo i kroz njene pesme.

"Ovaj album jeste, na neki način, refleksija stanja - ma, je*e mi se, ali trenutno ne mogu da imam takav stav i da ne razmišljam o ljudima. Sada dajem svetu zagrljaj i poručujem -Hej, dobri smo, volim vas-. I nadam se da ću dobiti odgovor da i oni mene vole. Zar Trampove pristalice ne misle da su u pravu i da je njihov način razmišljanja ispravan? Zato moram da budem otvorena prema drugačijim mišljenjima, samo tako može doći do promena. To nije zato što se nekome 'uvlačim' kako bih prodala što više ploča", zaključila je ona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.