PRED SPAVANJE popijte čaj od ove BILJKE, a ujutru vas ČEKA prijatno IZNENAĐENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2021, 17:27

PRED SPAVANJE popijte čaj od ove BILJKE, a ujutru vas ČEKA prijatno IZNENAĐENJE!

Čisti od toksina i sagoreva masnoće.

Lekovitost čajeva se vekovima unazad koristi za brojna oboljenja.

Čajevi se vrlo često koriste i za užitak, skidanje kilograma, ali i lepotu. U zavisnosti od koje biljke pravite čaj tako i utičete na razne tegobe i dobijate brojne benefite za ceo organizam.

Za dobar imunitet, čišćenje od toksina i viška kilograma moramo paziti na jetru. Jetra zapravo radi punom snagom baš kada spavamo.

Kako biste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj pomogli uveče popijte ove napitke.

Ukoliko popijete ove napitke uveče pre spavanja, njen rad će se još poboljšati, a pored toga može doći i do mršanja. Biljni napici su sjajna stvar za čišćenje jetre.

Čaj od kamilice

Telo brzo apsorbuje ovaj čaj, upijajući njegove korisne supstance. Ima umirujuća i protivupalna svojstva, a dobro deluje i na nervni sistem. San će vam biti dubok i miran. U jednu šolju prokuvale vode dodajte kašičicu kamilice. Ostavite deset minuta da odstoji, i nakon toga čaj procedite i popijte ga. Kako biste postigli efekat, ovaj čaj pijte 14 dana.

Čaj sa limunom i đumbirom

Kombinacija ovih proizvoda pomoći će telu da brže sagoreva kalorije. Limun će zasititi organizam vitaminom C i zaštititi ga od prehlade. To ne samo da će poboljšati imunitet, već će sprečiti i nadimanje stomaka. Đumbir poboljšava metaboličke procese, što pomaže u gubitku kilograma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.