Odabrala pesmu i HALJINU za SOPSTVENU SAHRANU - Šenon Doerti (52) teško bolesna, suočava se sa velikim nevoljama

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 14:14

Odabrala pesmu i HALJINU za SOPSTVENU SAHRANU - Šenon Doerti (52) teško bolesna, suočava se sa velikim nevoljama

Teški dani za glumicu, a najveća podrška su joj suprug i majka!

Glumica Šenon Doerti, koju pamtimo po ulozi Pru u seriji "Čari", kao i Brende u seriji "Beverly Hills 90210" proslavila je 51. rođendan i na Instagramu podelila nekoliko rođendanskih čestitki.

Glumica se već dugo bori sa rakom dojke, a kako je otvoreno o tome govorila, poznato je da ima karcinom u četvrtom stadijumu.

Ipak, njene fotografije na Instagramu objavljene prvog aprila oduševile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su njene pratioce koji su zaključili da izgleda neverovatno.

Inače, Doerti je 2015. uspela da prevlada rak dojke, nakon što je prošla mastektomiju i hemoterapiju. Međutim, u februaru 2020. godine otkrila je da joj je ponovo dijagnostikovana bolest.

A post shared by Shannen Doherty theshando fan (@shannen_doherty_theshando)

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje bližnje, te da je pronašla pesmu koju želi da joj se peva i svira na poslednjem ispraćaju. Reč je o poznatoj pesmi "Tears in Heaven", koja važi za jednu od najvećih balada u istoriji rokenrola, a odlučila je i u čemu želi da bude sahranjena.

- Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci da ispravim neke odnose, izvinim se ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo - rekla je Šenon za američke medije.

A post shared by Shannen Doherty theshando fan (@shannen_doherty_theshando)

Ipak, njenim fanovima novu nadu daje činjenica da Šenon na novijim fotografijama izgleda sve bolje i čini se da nije odustala od borbe s bolešću. Međutim, nedavno je otkrila da se našla u problemu s troškovima lečenja koje je glumački sindikat SAG-AFRTA odbio da joj podmiri. Razlog je činjenica da glumica u prošloj godini nije zaradila 26.470 dolara, što je minimalan iznos da bi mogla da ostvari pravo na zdravstveno osiguranje.

- Zanima me kako je moguće da ljude poput mene, koji rade od svoje desete godine, u vreme kad ne mogu da rade zbog zdravstvenih razloga sindikat napusti - pitala je tada označivši u objavi glumicu Fren Drešer, predsednicu sindikata, koja je i sama preživela rak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.