NUMEROLOG SAVETUJE! Noćas u večeri mladog MESECA uradite ovo za privlačenje novca i izobilja u život

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 09:34

NUMEROLOG SAVETUJE! Noćas u večeri mladog MESECA uradite ovo za privlačenje novca i izobilja u život

Svako može da uradi ovo, traje par minuta!

Mlad Mesec u Blizancima događa se 18. juna 05:37 časova i njegova energija će nas podstaći na nove početke i promene. Period mladog Meseca uvek je odlična prilika za okretanje novih stranica u životu jer predstavlja početak novog poglavlja.

Teme i situacije koje se pojavljuju tada često su neverovatno značajne, otkrivajući prilike zrele za iskorišćavanje. A ako odlučite da započnete projekat ili odlučite da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posvetite novoj vezi tokom mladog Meseca, imaćete izuzetno mnogo potencijala za uspeh.

Nadolazeći mladi Mesec odvija se u inteligentnim, društvenim i prilagodljivim Blizancima, ističući naše komunikacione stilove i našu potragu za znanjem i vezom.

Sada je vreme da udahnete svež vazduh i smišljate nove ideje, pa sebi dajte prostora za stvaranje, istraživanje i učenje. Ovo je lepo vreme za zabavu, društvene i intelektualne puteve života.

Preporuka numerologa Bojana Kljajića je da večeras ispišete ček izobilja. Uvek kada je mlad mesec dobro je napisati svoj ček obilja ili izobilja, radi novčanog priliva ili eventualno novčanog dobitka. Probajte, pokušajte…. Ako ne uradimo nešto za sebe, ako ne probamo ili ne pokušamo, nikada nećemo znati da li nam to nešto koristi i služi.

Dakle VEČERAS pišemo ček izobilja!

Ja vam ostavljam sliku na koji način se piše. Ono što ja praktikujem da ispisani ček stavim u novčanik. Zapišem, stavim i zaboravim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.