NIKAKO ih ne slušajte:  Od ovih 5 znakova dobićete NAJGORE savete

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAKO ih ne slušajte: Od ovih 5 znakova dobićete NAJGORE savete

Namere su im obično dobre...

Od svih 12 znakova zodijaka, ovih 5 je najgore u davanju saveta.

Savete koje daju temelje na vlastitom iskustvu i problemima, a ne na zdravom razumu. U životu se vode osećanjima i misle da su i svi ostali takvi. Ipak, ponekad im se omakne i neki dobar i koristan savet.

Osobe rođene u znaku Ovna obično nemaju dovoljno strpljenja za tuđe probleme. Oni najčešće kažu prvo što im padne na pamet i vole sve na brzinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Osobe rođene u ovom znaku teško mogu biti objektivne kada od njih savet zatraži bliska osoba i ne vode se logikom, već emocijama.

Osobe rođene u ovom znaku obično znaju svašta o svemu, što je dobra stvar, dok s druge strane ni za šta nisu stručnjaci. Imaju mišljenje o svemu, od mode do politike. Zato su i njihovi saveti utemeljeni na njihovim čvrstim verovanjima i samim tim nisu ni dobri. Zanimljivo je – nijedan Strelac ne bi poslušao vaš savet.

Sklone su davanju nasumičnih saveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.