Manekenka (37) PRONAĐENA MRTVA nakon pada sa terase, policija SUMNJALA na ubistvo, PRONAŠLI joj ovo u RUKAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2022, 15:56

Manekenka (37) PRONAĐENA MRTVA nakon pada sa terase, policija SUMNJALA na ubistvo, PRONAŠLI joj ovo u RUKAMA

Nakon što su uhapšene tri osobe, poznat i izveštaj policije!

Policija na Tajlandu veruje da je manekenka Evgenija Smirnova (37) koja je pala sa terase svog stana i na licu mesta poginula, možda i ubijena, odnostno namerno gurnuta sa terase. U njenoj ruci pronađeno je dosta kose.

Evgnija je zadobila smrtonosne povrede glave i slomljenu nogu, nakon pada sa terase svog stana u Puketu. Smirnova je imala nekoliko naloga na društvenim mrežama, gde je emitovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimke, a imala je i profile na sajtovima za odrasle.

Smirnova je u Puket stigla u subotu 25. maja, a njeno telo pronađeno je u ranim jutarnjim časovima u utorak.

Nakon ovog incidenta privedena je i Natalija Kosenkova, kao i dva muškarca zbog sumnje da su koristili drogu u zloglasnom kraju grada gde je pronađeno telo Smirnove.

U policijskom izveštaju stoji da je Kosenkova zajedno sa muškarcima ispitana i da je utvrđeno da su bili na istoj zabavi gde i Smirnova gde su korišćeni opijati, ali i da za sada postoje tri različite verzije smrtonosnog ishoda, koje se razmatraju, da je reč o ubistvu, samoubistvu ili nesrećnom slučaju.

Tajlandski izveštaji koji se pozivaju na general-majora policije Sermpahana Sirkhona stoji da je istraga u toku i da će kosa pronađena u ruci Smirnove, biti poslata na DNK analizu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.