MILICA OTKRILA SVE O NOVOJ VEZI: Mesecima sam se borila sa demonima, a sada sam konačno srećna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA OTKRILA SVE O NOVOJ VEZI: Mesecima sam se borila sa demonima, a sada sam konačno srećna!

Brzo su shvatili da su se među njima rodile emocije.

Milica Todorović i Petar Strugar više ne kriju svoju tromesečnu ljubav. Mlada pevačica i glumac su se upoznali na snimanju njenog spota, a spojio ih je, kako je Milica izjavila u Amidži šou, ni manje ni više nego pravi konj.

Naime, Todorovićeva i Strugar su zaljubljenici u ove životinje pa ih je ta zajednička ljubav spojila u jednu.

Podsetimo, pevačica je bila očajna posle raskida šestogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veze sa Milošem Paunovićem.

- Nije lako okončati vezu posle posle šest godina. Kada ste s nekim toliko vremena i kada živite zajedno, to je kao da ste u braku. Ispostavilo se da nismo jedno za drugo. Teško sam podnela raskid, mesecima sam se borila sa unutrađnjim demonima. U svom tom emotivnom haosu, osećala sam se potpuno slomljeno. A onda mi je u život, niotkuda, uleteo Petar i sve promenio. Umesto ljubav manje, desila se ljubav više. Konačno sam srećna. U početku smo se viđali prijateljski, često smo igrali karte sa mojim kumom Stevanom Anđelkovićem i njegovom suprugom Natašom, a posle toga smo shvatili da su se među nama desile emocije - ispričala je Milica koja je otkrila da je sa Petrom dva i po meseca.

- Osvojio me je neposrednošću i duhovnošću. Po tom pitanju smo veoma slični, oboje volimo da se šalimo i širimo pozitivnu energiju. S njim se stalno smejem, to mi mnogo prija. Sviđa mi se što je kulturan i fin. Volim kada me pogleda svojim zelenim očima, a i zgodan je - otkrila je Milica.

Milica je već bila u Crnoj Gori i upoznala Petrove roditelje, čime su, moglo bi se reći, prešli na mnogo ozbiljniji stadijum u njihovoj vezi.

- Na primorju sam imala zakazan nastup i Petar je odlučio da krene sa mnom. Vreme je bilo lepo i baš mi je prijalo leškarenje na suncu. Naravno da smo otišli da se javimo njegovima, to je sasvim normalna stvar, ne vidim u tome ništa senzacionalno. Sve je prošlo u najboljem redu, ali daleko od toga da me je sa roditeljima upoznao zbog planova za venčanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.