MALA ŠEĆERNA VILA! Pogledajte kako su Bojana i Nikola obukli kćerkicu Leonu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA ŠEĆERNA VILA! Pogledajte kako su Bojana i Nikola obukli kćerkicu Leonu! (FOTO)

Preslatko!

Bojana Barović, supruga pevača Nikole Rokvića, često objavljuje fotografije njihove dvogodišnje ćerkice Leone koje uvek naiđu na oduševljenje njenih prijatelja na Instagramu. Međutim, najnovijom objavom je, čini se, nadmašila sva očekivanja i izazvala ogroman broj reakcija!

Pre nego što je sa svojom mezimicom krenula u nedeljnu šetnju, Bojana nije odolela a da ne ovekoveči preslatku Leonu koja je bila obučena po poslednjoj modi!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Osim neodoljivih odevnih komada roze boje, sa cvetnim motivima, Leona je svoj izgled upotpunila i zanimljivim "aksesoarima" - cuclom i sunčanim naočarima u obliku srca, a u šetnju je, razume se, pošla sa preslatkom torbicom u ruci što je bilo više nego dovoljno da očara njenu mamu, ali i sve njene pratioce na društvenim mrežama koji su izrazili oduševljenje ovom prelepom fotografijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.