Keti Peri od Orlanda Bluma traži da joj ISPLATI MILION DOLARA ZA PREVARU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 21:18

Keti Peri od Orlanda Bluma traži da joj ISPLATI MILION DOLARA ZA PREVARU

A činilo se kako žive vlastitu idilu.

Krajem ovog meseca, američki poznati par, 36-godišnja pevačica Kati Peri i 43-godišnji glumac Orlando Blum dobili su svoje prvo zajedničko dete - devojčicu Doizi Blum.

Premda par uživa u roditeljstvu i zajedničkim trenucima sa mezimicom, još uvek nisu izrekli sudbonosno "da", a razlog tome je navodno predbračni ugovor, odnosno, neslaganje oko istog.

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako piše "Life&Style", dvojac je navodno sastavio predbračni ugovor u iznosu od 335 miliona dolara koji ima određene "sporne" klauzule. Jedna od njih je i stavka u kojoj Keti insistira da joj Orlando plati milion dolara ako je iz bilo kog razloga napusti, a isto toliko joj mora platiti i u slučaju da je prevari. Zbog svega navedenog, glumac se navodno premišlja oko potpisivanja predbračnog pa se isti, prema rečima izvora, još uvek nije realizovao.

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Iako spomenuti medij insistira kako je predbračni ugovor ujedno i glavni razlog zbog kojeg poznati par još uvek nije stao pred oltar, izvor blizak paru demantovao je te navode objasnivši kao Kati i Orlando svoju ljubav još uvek nisu ozakonili samo zbog koronavirusa koji im je poremetio planove za ovu godinu. Inače, par, koji je u vezi od 2016. godine, verio se u februaru ove godine, a pre nego što su dočekali svoj "srećan kraj" na kratko su bili i prekinuli.

A post shared by Аргументы и Факты в Украине (@aif_ua)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.