JEDAN MI JE POSLAO POWER POINT PREZENTACIJU! Devojka na sajtu za upoznavanje tražila ESEJ OD 500 REČI kao uslov za sastanak, a onda je stigla lavina neočekivanih odgovora

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 19:14

"JEDAN MI JE POSLAO POWER POINT PREZENTACIJU!" Devojka na sajtu za upoznavanje tražila ESEJ OD 500 REČI kao uslov za sastanak, a onda je stigla lavina neočekivanih odgovora

Da li je ovo šokantno ili smešno?

Iako bi mnogi danas rekli da je pisanje pisama u doba interneta i društvenih mreža zastarelo, jedna devojka rešila je da ih vrati na velika vrata, doduše, uz dozu modernizacije i par uslova - ona želi da joj svaki udvarač napiše esej od 500 reči.

Naime, Loren Kempton (36) iz Engleske zahteva od svojih potencijalnih udvarača da napišu esej ako žele da izađu sa njom.

Budući da joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dosta onlajn sastanka, Loren je ovu strategiju otkrila prošle godine.

- Traženje eseja je definitivno dobar način da eliminišete one s kojima ne želite da gubite vreme - rekla je ona.

Naime, na svom "Hinge" profilu ova devojka jasno je dala do znanja da, ako muškarci žele da izlaze sa njom, moraju da joj pošalju esej sa objašnjenjem "kako neće gubiti njeno vreme".

- To će vam pokazati ko su oni, da su pročitali vaš profil i da razumeju vaš humor - našalila se.

Priznaje da je taj zahtev u početku dodala na svoj profil kao šalu, međutim mnogi su ga shvatili ozbiljno.

- Ljudi misle da je to što tražim esej, previše, ipak bilo je zabavno. Nisam očekivala da će se neko toliko truditi - rekla je. Jedan udvarač otišao je korak dalje, kada joj je pripremio PowerPoint prezentaciju sa detaljnim objašnjenjima. Obećao je da će joj svakodonevno brzo odgovarati na poruke i da neće morati da gubi vreme na njega ako ne bude iskren. Takođe obećao joj je da će svaki sastanak planirati unapred.

Baš poput Loren, ni on nije želio da gubi vreme uzalud, a spominjao je da mu je komunikacija prioritet, što uključuje korišćenje SMS-ova, poziva i FaceTimea.

- Volim da znam na čemu sam sa ljudima. Ako ti se sviđam, javi mi se, ako ne - nema veze", dodao je na kraju. Nakon što je primetila uloženi trud mnogih osoba, vratila joj se vera u muškarce, a nakon što je pregledala brojne prijave - eseje, otišla je na sastanak sa najboljim kandidatom, međutim, njihovo poznanstvo nije preraslo u nešto više.

Iako se pokazalo da je strategija eseja od 500 reči bila promašaj za nju, ona svejedno podstiče druge samce da isprobaju tu metodu.

- To je dobar način da naterate ljude da pokažu svoju duhovitu stranu i provedu malo vremena trudeći se - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.