Danijela Dimitrovska na naslovnoj strani avgustovskog broja

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Jul.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Dimitrovska na naslovnoj strani avgustovskog broja

Danijela Dimitrovska Amidžić nalazi se na naslovnici novog, avgustovskog broja magazina “Lepota i zdravlje” koji se nalazi u prodaji od 20. jula na svim kioscima. U novom broju pročitajte vodič za najvrelije momente ovog leta za pamćenje, kao i letnji beauty S.O.S. Takođe, pročitajte i kako se zvezde, Danijela, Penelope, Tamara… provode na odmoru… Otkrivamo vam i kako sunce vidi vašu kožu, kao i koje su najbolje destinacije za letovanje – egzotična ili lokalna putovanja… Saznajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i koliko porno utiče na ono što radimo u krevetu… Recite vagina: Sve što treba da znate o… Pročitajte knjige koje vam sugerišemo u ovom broju i slušajte muziku kojoj vreme ne prolazi, ali i prostudirajte naš vodič za mesta za superprovod u vrelom gradu.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Danijela Dimitrovska Amidžić otkriva svoje beauty tajne

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Jul.2015, 16:31

Foto: Hello! Kako izgleda Danijela Dimitrovska Amidžić kad izroni iz bazena – videćete na naslovnoj strani novog broja “Lepote i zdravlja”. U magazinu smo s njom pričali o “letnjim temama”, a u sledećem prilogu nam je otkrila nekoliko svojih beauty favorita i rituala.

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.