Izabrani dobitnici nagradne igre “Pogodite & osvojite”!

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Jul.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani dobitnici nagradne igre “Pogodite & osvojite”!

Pitali smo vas ko će se naći na naslovnici magazina “Lepota i zdravlje” koji se od sutra nalazi u prodaji. Najbrže čitateljke koje su tačno odgovorile na naše pitanje putem mejla dobile su vredne nagrade za koje su se prijavile. Kao što vidite, na naslovnoj strani novog broja nalazi se Danijela Dimitrovska Amidžić.  Spisak dobitnika je sledeći: 1. Ljiljana Stanisavljević – NIVEA Sun Protect & Bronze ulje u spreju SPF 30. 2. Dragica Ljutovac – Knjiga VULKAN izdavaštvo – >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << “U jednom trenu” (Gijom Muso). 3. Milijana Milojković – Knjiga VULKAN izdavaštvo – “Sveti gresi” (Nora Roberts). 4. Kristina Živković- Knjiga VULKAN izdavaštvo – “Voli me” (Dž. Kener). 5. Irena Kolarević – Kutija DONCAFE Ice Pina Colade. 6. Mila Milojević- Kutija DONCAFE Ice Pina Colade. 7. Sandra Jelčić- Kutija DONCAFE Ice Pina Colade.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Danijela Dimitrovska na naslovnoj strani avgustovskog broja

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Jul.2015

Danijela Dimitrovska Amidžić nalazi se na naslovnici novog, avgustovskog broja magazina “Lepota i zdravlje” koji se nalazi u prodaji od 20. jula na svim kioscima. U novom broju pročitajte vodič za najvrelije momente ovog leta za pamćenje, kao i letnji beauty S.O.S. Takođe, pročitajte i kako...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.